Voelen_ons_thuis_nieuwe_interieur_ANKODoor Inline B.V.

Jantine Vlastuin is eigenaresse van Your Hair Experience in Zevenaar. Vorig jaar brandde haar salon volledig af en moest alles opnieuw worden opgebouwd. Voor het interieur nam zij contact op met Inline. “Ik werk al ruim dertig jaar in de kappersbranche en kende deze interieurspecialist al van naam. Zij hebben geweldig werk verzet!”

“De salon was na de brand volledig verwoest,” vertelt Jantine. “Alles moest opnieuw opgeknapt worden. Wij wilden als salon graag laagdrempelig blijven, maar wel met een casual/chique uitstraling.”

Goede kwaliteit

Jantine: “Wij hebben de 4P’s vanuit de marketing voor onze eigen salon ingevuld met de woorden: professioneel, persoonlijk, passie en plezier. Onze wens was een interieur dat daarbij paste. Ook wilde ik dat het interieur degelijk en van goede kwaliteit was en lang zou kunnen meegaan. Inline is met onze input aan de slag gegaan en kwamen met een fantastisch ontwerp.”

“Het is een tijdloos interieur geworden dat heel goed bij ons past. Langs de wanden hebben we rechthoekige spiegels en in het midden van de zaak een hele grote, ronde spiegel als echte blikvanger. We kozen voor een tegelvloer met houtlook; dat geeft het een huiselijke sfeer. Ook hebben we wat bijzondere elementen aangebracht; de wachtkamer heeft een prachtige, groene stof op de wanden, er staat een loveseat én een piano. Soms spelen klanten er een deuntje op.”

Fantastisch resultaat

Of ze Inline kan aanraden? “Ja, absoluut! Ze luisteren naar je wensen, denken goed met je mee en heel fijn vond ik de persoonlijke benadering. We konden altijd terecht met vragen; ze zijn goed bereikbaar en schakelen snel. Dat was ontzettend fijn, zeker omdat we snel weer open wilden gaan met de salon. We voelen ons thuis in dit nieuwe interieur. Ik ben er ontzettend blij mee. Van klanten hebben we ook heel veel complimenten gekregen. Mensen vinden het gezellig, huiselijk en chic.”

Voor meer informatie:
Inline B.V.
www.inline.nl