Super_megapower_voorzitter_ANKO

Maurice Crusio
Voorzitter

Kappers zijn helden. Ze hebben de bijzondere gave om mensen zelfvertrouwen te geven. En ondernemende kappers zijn ronduit superhelden. Want zij zetten niet alleen hun gave in, maar zijn ook nog eens de ruggengraat van onze branche. Zij zorgen ervoor dat onze branche écht impact heeft op de samenleving. Dat doen ze als ondernemer, vaak ook nog als werkgever en velen van hen leiden ook leerlingen op. Ze spelen dus ook een belangrijke rol in het doorgeven van het mooiste vak dat er is!
Maar de echte SUPERPOWER van onze ANKO-leden is waarschijnlijk dat ze altijd dóórgaan en vooruitkijken. We zijn een trotse club van doorzetters, die ondanks tegenslagen en moeilijke periodes steeds weer veerkracht en vindingrijkheid laten zien. We houden van ons vak en zijn altijd op zoek naar kansen, mogelijkheden en innovatie. Dít is écht ondernemen! En natuurlijk: ik weet zeker dat er ook niet-leden zijn van dezelfde ‘bloedgroep’. Zowel jonge als meer ervaren ondernemers die vooruit willen, ambitieus en creatief zijn. En keihard werken aan een mooie toekomst, maar die de ANKO nog niet ontdekt hebben. Speciaal daarom sturen we deze POWER-editie van ANKO Kapperszaken niet alleen naar leden, maar ook naar niet-leden. Tegen hen wil ik zeggen: Je bent ongelooflijk welkom bij onze club, want alleen ga je sneller maar samen kom je verder!

We helpen je graag verder op weg en we zouden het geweldig vinden als jij – door lid te worden – ook meebouwt aan een geweldige toekomst voor de hele branche. Want samen hebben we echt MEGAPOWER!