Steeds_meer_kappers_gebruiken_Help123_ANKO

Als zich een calamiteit voordoet in je salon – een klant wordt onwel of er breekt brand uit – dan is het belangrijk dat er mensen zijn die in actie kunnen komen en weten hoe te handelen. Daarom is het verplicht een bedrijfshulpverlener (bhv’er) op de vloer te hebben. Tot een paar jaar geleden moest je als werkgever investeren in een prijzige training. Maar inmiddels ontdekken steeds meer ondernemers het superhandige en voordelige Help123!

Met Help123 kun je het trainen van bedrijfshulpverleners in jouw salon namelijk online organiseren, dankzij deze handige bhv-tool. De ANKO heeft deze tool samen met een aantal andere branches ontwikkeld, waardoor het verleden tijd is medewerkers verplicht naar prijzige trainingen te sturen.

Voordeel 1: Veilig

Met Help123 ben je niet meer afhankelijk van één bhv’er, want alle medewerkers volgen een online training. Net zo lang tot zij geslaagd zijn. Kennis over hoe je moet handelen bij een noodgeval is daardoor bij meer mensen aanwezig en dat bevordert de veiligheid.

Voordeel 2: Eenvoudig

Help123 is afgestemd op de kappersbranche. Je organiseert eenvoudig bedrijfshulpverlening op de werkvloer en het systeem zorgt ervoor dat je niets vergeet. Je medewerkers volgen de trainingen online op hun telefoon, tablet of pc. Help123 herinnert je eraan als het tijd is voor de jaarlijkse herhaling van de training.

Voordeel 3: Betaalbaar

De bhv-tool kost ANKO-leden slechts € 7,50 ex. btw per medewerker, per jaar (€ 10 voor niet-leden). Uiteraard kun je er altijd zelf voor kiezen om toch nog aanvullend gebruik te maken van praktijkcursussen (bijvoorbeeld reanimeren of brand blussen), maar met Help123 zorg je er in ieder geval voor dat je aan de wettelijke verplichtingen voldoet.

Neem maar eens een kijkje op Help123.eu.

Heb je vragen over Help123? Neem dan contact op met de Help123desk. Bel 030 – 602 49 15 of mail naar info@help123.eu.