Kapsalon Serendipity verhuisde vorig jaar mei binnen Werkendam naar een nieuw pand. Inline hielp met de inrichting. Eigenaresse Zenzi van Berchum: “Ik wilde graag iets vernieuwends.”

“Ik had een idee in mijn hoofd om aan een werk-eiland in het midden van de zaak te werken. Toen ik online aan het zoeken was en dit meubel op de Inline Instagram-pagina zag, was ik verkocht.” Het is een vier persoons kaptafel waarin de voeten-steunen en stopcontacten in zijn geïntegreerd. Alles is zo gepositioneerd dat er voldoende ruimte is tussen de klanten en ze kijken elkaar niet in de ogen. “Van mijn klanten krijg ik alleen maar superleuke positieve reacties. Mensen vinden dat de nieuwe salon rust uitstraalt.”

Maatwerk

Inline is een Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1986 kwaliteitsmeubelen levert aan kappers en schoonheidssalons.“Inline ontwierp bij de kaptafel die ik zo mooi vond een volledig ontwerp dat aansloot bij mijn wensen. Zo zijn de balie, de shampoobar en de verkoopkast geheel in de stijl van de kaptafel. En ik had mijn huiswerk gedaan qua afmetingen, maar Inline meet voor levering dan alles nog eens nauwkeurig na. Alles is maatwerk. Overigens, de stoelen en wasbak kocht ik jaren geleden al bij Inline en die voldeden nog prima, dus die staan nu hier.”

Vinger aan de pols

Het aanpassen van de vloer, het plafond en de wanden deed Zenzi in eigen regie. “Inline hield wel de vinger aan de pols over de voortgang in verband met de leverdatum van de meubelen. Ook kwamen ze tijdens de bouw langs om te controleren of de aansluitpunten wel op de juiste plaats zaten.”

Aandacht

“Ik heb een relatief kleine salon maar dat maakt voor Inline niet uit. Je krijgt alle aandacht die nodig is. Alles verliep keurig op tijd. De communicatie is duidelijk en fijn. Tijdens de installatie bleek een werkblad een oneffenheid te hebben. Dat werd zonder mankeren omgeruild.” “Samenwerken met Inline was heel leuk en zorg-de voor positieve energie. Je krijgt gewoon zin in zo’n verbouwing.”