Topbarbier Rob Slaats over het belang van goede producten

Babyblisspro_beste_merk_Rob_Slaats_ANKO

Ondernemer en barbier Rob Slaats is mede-eigenaar van The Barberstation, met zeven barbershops door heel Nederland. Dagelijks werkt hij met de producten van BaBylissPRO. Hij vertelt waarom juist dit merk hem zoveel brengt.

Krachtig gereedschap

Rob komt uit een kappersfamilie. Elf jaar geleden besloot hij om samen met een compagnon ‘The Barberstation’ op te richten. Toen hij met zijn onderneming begon, was hij op zoek naar goed gereedschap om mee te werken. Rob: “Ik kwam met BaBylissPRO in aanraking en was meteen enthousiast. De tondeuses zijn echt gericht op het barbervak en zijn heel krachtig! Ook de trimmer is perfect, want deze tool zorgt ervoor dat je als barbier heel precies kan werken. Dat is natuurlijk nodig in ons vak. Ik heb dan ook heel bewust voor BaBylissPRO gekozen.”

Kwaliteit

Inmiddels heeft Rob ook zijn eigen productlijn opgezet en runt hij zijn eigen academie. Hij geeft opleidingen en trainingen over het barbervak. Rob: “Ik hou van mijn werk en ik vind het ontzettend leuk om mensen het vak te leren en mijn kennis door te geven. Ik neem altijd het gereedschap van BaBylissPRO mee tijdens trainingen. We kiezen voor kwaliteit, zowel in ons werkt als in het gereedschap.” Waarom Rob BaBylissPRO adviseert? “Het gereedschap van BaBylissPRO, daar kun je écht van op aan. Het zijn krachtige apparaten en dat is precies wat een barbier nodig heeft. Een tondeuse en trimmer gebruik je als barbier de hele dag, het is je hoofdgereedschap. En dat moet gewoon goed zijn.”

BaBylissPRO Nederland
Weltevreden 2B, 3731 AL De Bilt
+31 30 221 9630
info_babylisspro@conair.com