Tijdens de lockdown zijn we een samenwerking aangegaan met Shopitag: een online platform waarbij je aan de hand van tutorials z lf een webshop in elkaar kunt zetten. Door het eenvoudige stappenplan kun je binnen een dag of twee je eigen webshop gereed hebben.

Natuurlijk helpen we je graag op weg. We hebben alle producten – inclusief beelden en teksten – van L’Oréal in de webshop gezet. Het enige wat jij hoeft te doen, is aangeven welke producten je verkoopt. Wil je ook cadeaubonnen of speciale behandelingen verkopen? Dan kun je die handmatig toevoegen. Een eigen webshop kan bijdragen aan de modernisering van je salon. Het helpt contact te houden met je klanten; tijdens een lockdown, maar ook in de tijd tussen twee behandelingen in.

Het is verstandig wekelijks tijd in de webshop te investeren. Aan het begin heb je zeker twee dagen nodig voor de opstart en daarna is het verstandig om je webshop up-to-date te houden met leuke acties en initiatieven. Denk dus ook na welke collega hier verantwoordelijk voor is. En zorg dat diegene hier ongeveer twee uur per week de tijd voor heeft. Dit gaat jouw salon verder brengen!

Veel succes!

Rosita Klaver
L’Oréal Professionele Producten


Rosita is New Channel Manager bij L’Oréal en verantwoordelijk voor het partnerschap met Shopitag. Dit Vlaamse bedrijf maakt het mogelijk om binnen een handomdraai een professionele webshop neer te zetten. Dankzij de samenwerking met L’Oréal, kunnen salons en toekomstige klanten van L’Oréal extra voordelig gebruikmaken van de pro-versie van Shopitag.


 

 


“De behoefte van klanten ligt steeds meer in online shopping, ze gunnen het je en via Shopitag weten ze je op een makkelijke manier te bereiken. Daarmee geeft Shopitag een stap vooruit in de professionalisering van je bedrijf.” – Judith Assink, eigenaar Assink Pure Identity

Volg Assink Pure Identity ook op Instagram: @assinkpureidentity