“Deze producten zijn van topkwaliteit!”

Moroccanoil_haircolor_kleuren_innovatieve_producten_ANKO

Melanie Koelemans runt haar eigen salon Two Four Two in Veldhoven. Zij kwam tien jaar geleden in aanraking met Moroccanoil en was meteen fan. “De producten van Moroccanoil verbeteren het haar zichtbaar, zowel ikzelf als mijn klanten zijn er heel blij mee!”

Door Beautydistrict B.V.

Melanie: “Toen ik tien jaar geleden een aantal jaar als kapper in Engeland werkte, kwam ik voor het eerst in aanraking met de producten van Moroccan oil. Ik ben de producten gaan gebruiken en zag zoveel verschil! De producten bevatten arganolie en het haar voelt na gebruik zachter en is gevoed.”

Constant op zoek naar verbetering

“Ik ben mij verder in dit merk gaan verdiepen en met deze producten gaan werken in mijn eigen salon. Het is fijn samen te werken met de mensen van Beautydistrict, de distributeur: ze zijn toegankelijk, denken met je mee. Dat past ook bij het merk Moroccanoil: productinnovatie staat hoog in het vaandel. Er wordt constant gekeken hoe ze producten nóg verder kunnen verbeteren.”

Ultieme glans en gezond haar

“Je kunt haar nog zo mooi kleuren, maar een gezonde basis van het haar staat bij mij voorop,” zegt Melanie. “Bij het ontwikkelen van de haarkleuring van Moroccanoil is uitgebreid onderzoek gedaan om te kijken hoe schadelijke stoffen zoveel mogelijk vermeden kunnen worden. En dat is gelukt. Moroccanoil Color combineert ArganID™️technologie met een ProArganinesysteem dat het haar opent, waardoor zowel kleurpigmenten als de verzorgende arganolie tot diep in de cortex kunnen dringen. Het haar wordt gevoed met de kleurproducten en dat zorgt voor gezond haar en een ultieme glans! Deze producten zijn van topkwaliteit. Je merkt dat het haar heel zacht, glanzend en gezond aanvoelt.”

Moroccanoil_haircolor_kleuren_innovatieve_producten_ANKO_advertorialFavoriete kleuren

Melanie heeft favoriete kleuren waar ze topkapsels mee creëert. “De 13serie van Moroccanoil is mijn absolute favoriet! De kleur is beige/champagne en is heel mooi! Echt chique blond. De 17serie vind ik ook erg goed en die gebruik ik vaak bij de aanzet, als shadow root. In de zon wordt deze kleur niet oranje of grauw, het wordt heel natuurlijk mat. Het ziet er gewoon prachtig uit!”

Nieuwe lancering

Melanie: “Onlangs is de Moroccanoil Treatment Purple gelanceerd. Een nieuwe variant en een heel fijne olie. Het maakt het haar niet zwaarder en de tooncorrigerende violette pigmenten zorgen ervoor dat blond, gehighlight en grijs haar mooi blijft en gele en oranje tinten tegengaan. In New York is dit product gelanceerd waarbij een ijssalon een Moroccanoilijsje met paarse accenten erin verkocht. Superleuk!”

Wil je Melanie volgen op Instagram? Check @melaniekoelemans