JG_Salon_Solutions_advertorial_ANKO

Door JG Salon Solutions

Ben jij geknipt voor het vak? Maar krijg je het zakelijk niet altijd gebolwerkt? Van de 45.000 kappers in Nederland ben je echt niet de enige. Wij zien en spreken ze iedere dag.

Meer plezier, meer in de knip

Jij werkt met je hart en laat je handen spreken. JG zorgt ervoor dat jouw stem gehoord wordt. En dat je gezien wordt in de wijde omgeving. Wij zien het als onze zaak dat jouw salon blaakt. Van gezondheid, van vertrouwen, van verwachting. Want loopt de boel gesmeerd, dan ben jij met meer plezier aan het werk én houd je meer over in de knip.

Maar JG, wie zijn dat dan?

Joyce en Gaby. Wij brengen energie in de tent. Met onze 2x twintig jaar ervaring in het kappersvak hebben wij een solution voor iedere salon. Met al onze kennis en ons lef komen we naast jou staan. Wij delen met alle liefde onze expertise.

JG Consultancy

Jij wilt fuzz-free je werk kunnen doen. Jouw salon runnen zonder constant te moeten rennen. Samenkomen we erachter hoe jij je als kapper, trainer, manager en/of ondernemer kunt verbeteren, op welk vlak ook. Zodat je de focus hebt om te excelleren. Vaktechniek en respect voor jouw formule zijn heilig bij ons. Wij hebben zelf het hele pad van een knippende ondernemer doorlopen. Het aanbod op het gebied van trainingen, vaktechniek en/of management en persoonlijke coaching die wij vroeger misten, kunnen wij jou wél aanbieden. Zodat je meer rendement maakt en bovenal meer voldoening uit je werk haalt. Je zult jezelf vast een keer tegenkomen in het traject naar keuze dat we aangaan. En we zullen de vinger op de zere plek leggen maar we zorgen dat er altijd plezier en humor in het coachingstraject zit. Jij krijgt onze persoonlijke aandacht tot we samen succesvol zijn.

JG Education

Het unieke van JG Salon Solutions is dat het verder gaat dan het welbekende educatie aanbod binnen ons vakgebied. Naast dat wij op vaktechnisch vlak perfect opgeleid moeten zijn, geldt dit ook op coaching-en management niveau, want het is een feit dat het verschillende disciplines zijn. Daarom biedt JGSS een uitgebreid scala aan educatie aan voor iedere functie binnen de kappersbranche, denk hierbij aan een consultatie/verkooptraining, trainerscursus en managementopleidingen. Het team van de TONI&GUY vaktechnische educatie in Nederland, onder leiding van de Coiffure Award Winner Björn, kan zowel voor individuen als voor een salon team een educatieplan naar behoefte samenstellen. Het team van JG wil graag met jou het pad naar “nog meer” succes bewandelen!

JG Franchise

Wat wij voor jou gaan doen, doen we ook met succes voor onze kappersketen TONI&GUY NL. En voor onze formule Essensuals Hairdressing. Vanuit onze liefde voor en kennis van het kappersvak coachen we de franchisenemers van beide concepten intensief. Het resultaat: fl orerende salons vol gelukkige kappers. We zijn dan ook maar wat trots op iedereen binnen onze grote familie. Ons doel en missie is dat wij willen groeien met de beide formules naar een totaal van 30 salons in Nederland. Dus ja, iedereen binnen het gewenste profiel is welkom!

Dus ben jij leergierig, ondernemend en nieuwsgierig? En werk je nu keihard, maar wil je dat ein-de-lijk eens uitbetaald zien? Dan horen wij graag jouw verhaal!

Contactgegegevens
JG Salon Solutions
Marten Meesweg 8-10
3068 AV Rotterdam

Gaby Vernooij
gaby@jgss.nl
0624470639

Joyce Kranendonk
joyce@jgss.nl
0620303942

www.jgss.nl
www.toniandguy.nl
www.essensualshairdressing.nl