Je_m_appele_kleding_geknipt_jouw_salon_advertorial_ANKOJe m’appelle won dit jaar bij de Shopping Awards de publieksprijs voor beste webwinkel in de categorie dames- en herenmode 2024. Hierop zijn de medewerkers van het bedrijf natuurlijk uitermate trots. Maar waar ze nét zo trots op zijn is hun collectie bedrijfskleding van Travelstof. Door de vele praktische voordelen is dit namelijk de ideale kleding voor in je salon.

Travelstof

Je m’appelle is een dynamisch en ondernemend bedrijf dat sinds 2014 stijlvolle mode ontwerpt en verkoopt. Sinds een jaar of zes specialiseert Je m’appelle zich in Travelstof, vanwege de unieke eigenschappen van dit materiaal. Zo is de stof ademend, elastisch, makkelijk wasbaar, strijkvrij, sneldrogend, slijtvast, vlekvrij en antistatisch. Inmiddels hebben al meer dan 300.000 mensen de Travelstofkleding van Je m’appelle ontdekt.

Vlekvrije bedrijfskleding

Travelstof is door de vele praktische voordelen perfect voor op de werkvloer. Daarom is de hele collectie bedrijfskleding van Je m’appelle gemaakt van deze superstof. Je m’appelle styliste Ieke Vloon vertelt: “Horecabedrijven staan op nummer één, maar daarna zijn kapsalons de grootste groep afnemers van onze collectie bedrijfskleding. En dit aantal neemt enorm toe. Toen we met onze Travelstofcollectie begonnen wisten we al dat de stof vuilwerend was, zelfs frituurvet krijg je er uitgewassen. Maar toen een collega op het idee kwam om het materiaal ook aan kapperschemicaliën te onderwerpen, bleek het zelfs daar tegen bestand!”

Je_m_appele_kleding_geknipt_jouw_salon_ANKOBleach Proof

“Dit komt doordat de stof op een hele dichte manier is geweven,” legt Ieke uit. “Hierdoor kan niets binnen dringen. Het stoot alles af: van haren tot bleek! Wij hebben dit uitgebreid getest, waardoor wij dit ook echt kunnen garanderen. Veeg je bleek of verf met een doek af, dan zie je nog een klein waasje. Maar als je de kleding wast verdwijnt de vlek volledig. Al veel kappers hebben dit zelf ervaren. Daarnaast is stof zo droog, dus een paar uur later kun je het kledingstuk alweer aan. Dat is ook handig als je het de volgende dag weer wilt dragen: ’s avonds wassen is ’s ochtends schoon en droog.”

Stijladvies op locatie

Als je interesse hebt in de bedrijfskleding komt Ieke graag persoonlijk bij je langs. “Samen kijken we wat de meest geschikte keuzes zijn voor het team. Ik neem samples mee, zodat je als ondernemer kunt zien hoe de modellen, kleuren en logo’s er in praktijk uitzien. Ook kan het team de kleding meteen passen, zodat iedereen de juiste set heeft. Het is voor mij als stylist makkelijker om advies te geven over de kleding dan voor de ondernemer zelf: kleding moet bijvoorbeeld niet te strak zitten. Dat is qua stijl mooier, maar ook praktisch: je beweegt als kapper veel om de klant heen, dan moet je voldoende ruimte hebben. Op onze website zie je de opties tot en met maat 44, maar we hebben broeken, blouses, tops en blazers tot en met maat 52. Zowel onze ontwerpen als onze stof zijn trouwens heerlijk soepel en comfortabel. Ga dus naar onze website en neem contact op, dan kom ik langs om in jullie salon een doorpas te verzorgen voor het hele team!”

Kijk op www.jemappelle.nl/bedrijfskleding.