Veelzijdigheid_diva_professional_ANKODoor Salon Europe Ltd

Diva Professional biedt producten die gemaakt zijn voor kappers – met het oogpunt om hun leven gemakkelijker te maken. Alle producten zijn lichtgewicht, praktisch in gebruik en gaan lang mee. Daarnaast is het productassortiment dat Diva aanbiedt zeer veelzijdig.

Emmanuel Esteban is International Brand Ambassador voor Diva Professional en herinnert zich als de dag van gisteren hoe hij met dit merk in aanraking kwam. “Toen Admos Dry werd gelanceerd, had ik de kans deze föhn uit te proberen. Vanaf het allereerste moment vond ik het geweldig,” vertelt hij.

Onder de indruk

Vervolgens ging hij andere producten van het Diva-assortiment uitproberen. “Ik was zo onder de indruk van alle producten en bijpassende tools. Ik had het geluk met dit merk te werken tijdens masterclasses en ik ontmoette uiteindelijk Diva’s Global Ambassador Christophe Gaillet tijdens Haute Coiffure Française in Parijs. Hij is zo’n opmerkelijk persoon in de kapperswereld en sprak zo positief over Diva. Daardoor leek het merk nog aantrekkelijker te worden.”

Toen Emmanuel de kans kreeg om Diva’s International Brand Ambassador te worden, heeft hij zonder aarzelen ‘ja’ gezegd. “Het merk en ik delen dezelfde visie,” licht hij toe.

“Ik werk met dit merk samen aan collecties en shows – waaronder Salon International in Londen, de TRIBU-TE Hair Pieces Show ook in Londen en de TOP Hair-beurs in Düsseldorf. Ook organiseer ik samen met Diva trainingsprogramma’s om kappers kennis te laten maken met het uitgebreide productassortiment.”

Favorieten

Wat zou jij ondernemende kappers willen meegeven over de producten van Diva? Emmanuel: “Het Diva-assortiment kan op verschillende manieren worden gebruikt en de kwaliteit van de producten in elk assortiment is fenomenaal. Kappers kunnen bereiken wat ze maar willen met dit waanzinnige assortiment. De Micro Stick en de Atmos Dry van Diva Professional zijn mijn favoriete producten aller tijden. Ik ga nooit naar een klant zonder en gebruik ze dagelijks in de salon.”

Productontwikkeling

“Ik ben zeer nauw betrokken bij productontwikkeling,” vertelt Emmanuel. “Mijn inbreng als kapper is belangrijk, omdat ik kan helpen aan te geven welke functies noodzakelijk zijn voor haarstylisten. Diva Professional houdt altijd rekening met de voorkeuren van de doelgroep en speelt daarop in.”

In de nabije toekomst zijn er evenementen en shows gepland. Kun je daar iets meer over vertellen? “Er staan zoveel leuke events op de planning! Binnenkort geef ik een masterclass in Brussel, met Diva’s Global Ambassador Christophe Gaillet en een show op Gran Canaria genaamd Live Fashion Hair. De zomer sluit ik af door deel te nemen aan het ‘Noise Event’ in Seoul. Dit najaar is volledig volgeboekt, omdat ik deelneem aan shows in Spanje, Duitsland en Parijs. Een druk jaar voor mezelf en Diva! Diva Professional verovert Europa!”

Voor meer informatie:
Salon Europe Ltd
https://divapro.co.uk