Bereik financiële vrijheid met de promotie van etherische oliën.

Wil jij passief extra omzet genereren in je salon? Waardoor je uiteindelijk meer financiële vrijheid krijgt? Maak dan kennis met The Change Maker. Door etherische oliën via dit platform aan jouw klanten aan te bieden, word je financieel onafhankelijk(er). “Wij werken met de oliën van dōTERRA, premium oliën die welzijn en support bieden voor lichaam, geest en emoties”, vertellen eigenaren en wellness consultants Raymond en Anushka Hoogenboom. Hoe werken deze oliën en dit verdienmodel precies?

Effect etherische oliën

Er zijn wel 130 verschillende dōTERRA oliën. “Sommige zijn enkelvoudig, zoals citroen, lavendel en pepermunt. Anderen zijn een blend waarin verschillende oliën zijn gemengd.” Wat voor effect de oliën hebben? “Met een druppel citroenolie in een glas water ontgift je bijvoorbeeld je lichaam, maar je kunt hier ook goed je huis mee schoonmaken. Lavendelolie op je huid heeft een kalmerende werking, zorgt ervoor dat je goed slaapt en werkt ook bij insectenbeten. En met een druppel pepermuntolie zorg je voor focus en een goede spijsvertering. Elke olie heeft zijn eigen, unieke werking.”

Hoogwaardige en natuurlijke producten

De oliën van dōTERRA zijn 100% natuurlijk en veilig te gebruiken voor jong en oud. Je kunt de oliën verstuiven in een diffuser, direct op de huid gebruiken of innemen. Bovendien kun je de kwaliteit en zuiverheid van elke olie verifiëren. “Een onafhankelijk lab vertelt je aan de hand van het badgenummer onder op je oliepotje graag wat er precies inzit.”

Zelf dōTERRA olie verkopen

Via The Change Maker kun jij je klanten zelf dōTERRA olie aanbieden. Waarom je dat zou doen? “In de eerste plaats omdat deze oliën een positief effect hebben op het welzijn van je klant en support bieden voor lichaam, geest en emoties. En daarnaast omdat jij hier een (behoorlijk) extra zakcentje mee kunt verdienen. Als kapper heb je namelijk een uniek platform voor de distributie van dit complementaire product, waarmee je extra en passief inkomen kan verkrijgen, zo blijkt uit de praktijk. Één van onze partners verkoopt de oliën in zijn salon en verdiende na één jaar al € 4.000 extra omzet per maand. Wat hij hiervoor heeft gedaan en hoe jij dit ook kunt bereiken? Dat vertellen we je graag in een (gratis) persoonlijk adviesgesprek.”

Ook voor jou en je medewerkers

Naast extra inkomen, bieden ze ook voordelen voor jou en je medewerkers. “Doe je ’s middags bijvoorbeeld een paar druppels pepermuntolie in een diffuser, zorgt dit ervoor dat iedereen na de lunchpauze alert blijft, wat weer de arbeidsproductiviteit ten goede komt. Dat is een van de (bewezen) effecten van pepermunt. Bovendien is zo’n diffuser een echte eyecatcher in je salon.”

Geen voorraad nodig

“Wéér een nieuw product waarvan je een voorraad moet aanleggen, horen we je denken. Maar dat is nou juist niet het geval. Naast een display set met een selectie van de oliën en een aantal samples, heb je geen voorraad nodig. De oliën die jouw klanten aanschaffen, worden namelijk direct vanuit dōTERRA bij de klant thuis geleverd. Jij regelt dus de (eerste) bestelling en dōTERRA regelt de rest. Zie het als een investering zonder risico die je binnen een paar maanden meer dan terugverdient.”

Professionele en persoonlijke support

Of je nu het maximale uit de oliën wilt halen, je wilt werken naar een optimale verkoop of een combinatie van beide; Raymond en Anushka denken graag met je mee. “Door 1 op 1 coaching, online trainingen of interactieve onsite workshops gaan we jouw doelen samen realiseren.”

Financiële vrijheid

Hoe je hier als saloneigenaar geld aan verdient? “Voor elk verkocht product ontvang je een commissie. Jouw omzet kan zo oplopen tot duizenden euro’s extra per maand. Statistieken tonen bovendien aan dat gemiddeld 68% van de gebruikers binnen een jaar één keer of vaker terug naar de salon komt om opnieuw oliën te kopen.” Hoef je er dan helemaal niets voor te doen? “Natuurlijk wel, maar de ervaring leert dat het een slimme manier van werken is waarmee je een passief inkomen opbouwt. Ook als je salon gesloten is, loopt de verkoop door.”

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe jij passief extra geld kunt verdienen aan de verkoop van etherische oliën? Neem dan contact op met Raymond en Anushka via +32 (0)8621 03 74, via www.thechangemaker.biz.