Hoe doe je dat?

Je krijgt misschien al een knoop in je maag bij het idee; een medewerker ontslaan. Helaas kan het vanwege disfunctioneren of om bedrijfseconomische redenen noodzakelijk zijn. Zorg er dan in ieder geval voor dat je goed bent voorbereid en juridisch alles tot in de puntjes klopt. Denk aan uitleg over de opzegtermijn, eventuele (transitie)vergoeding, restant verlofuren en het concurrentie- en/of relatiebeding. En zorg – als de zaak niet via de kantonrechter of het UWV loopt – voor een correcte vaststellingsovereenkomst.

Gelukkig hoef je dit allemaal niet alleen te doen. De juristen van de ANKO kunnen je helpen en weten precies hoe en wat. Inge Bruinsma en Pieter Holtrigter hebben inmiddels al heel veel werkgevers in de kappersbranche bijgestaan in zo’n lastig en soms emotioneel traject. Zij houden het hoofd koel, kunnen jou stap voor stap begeleiden en hebben antwoord op al jouw vragen omtrent ontslag. Ze kunnen zelfs in jouw plaats onderhandelen met de wederpartij!

Benieuwd wat Inge en Pieter voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met de ANKO Ledenservice via 035 – 525 95 00 of info@anko.nl