Nu nog professioneler, efficiënter en duurzamer.

Een nieuwe uitstraling met dezelfde vertrouwde formule: dat is de nieuwe Serie Expert van L’Oréal Professionnel. “Naast de prachtige nieuwe look, is de lijn ook duurzamer, simpeler én vernieuwend”, vertelt Marion Onland-Smit, Brand Business Lead bij L’Oréal Professionnel.

Sustainable

L’Oréal Professionnel werkt al jaren aan duurzaamheid. “Dat vinden wij super belangrijk. Daarom maken we steeds meer gebruik van verpakkingen van 100% gerecycled plastic. En ook onze productie vindt plaats in een CO2-neutrale en waterlooped fabriek om water te besparen. Zo zijn we op elk niveau bewust bezig met het milieu.”

Simpeler

De Serie Expert range is versimpeld om alleen het beste van het beste te behouden. “Dat heeft geresulteerd in een gestroomlijnde professionele range die iedere consument een passend haarverzorgingsproduct biedt. Zo is er onder andere onze bestseller lijn ‘Silver’ voor geneutraliseerd en helder grijs haar. ‘Pro longer’ is speciaal ontwikkeld voor lang haar om de lengten te versterken en ‘Vitamino Color’ gebruik je voor de verzorging en kleurbehoud van gekleurd haar tot wel acht weken lang.”

Services

De services van de vernieuwde serie garanderen exclusieve presentaties en ervaringen. “Het gebruik van Serie Expert start al bij het eerste contactmoment in de salon. Bij de backbar bied je de klant vaak al een extra service aan, zoals een masker, scalp treatment of hoofdhuidmassage. Die services hebben we nu wat helderder en simpeler gemaakt. Zodat jij precies weet welk product je op welk moment in de routine van je klant – van backbar tot bij de klant thuis – kunt gebruiken en adviseren.”

Superieure innovatie

Een nieuwe baanbrekende innovatie is Metal Detox. “Metal Detox bestaat uit een professioneel 3 – stappen protocol en is erop gericht om de metalen die door de jaren heen in je haar worden opgeslagen eruit te halen. Het effect? Je kleurt op gedetoxt haar, waardoor je een 100% betrouwbaar kleurresultaat garandeert en er 87 procent minder sprake is van haarbreuk. Echt een treatment voor je kleurbehandeling dus. Anna Nooshin ging al op een gezonde manier van donker haar naar blondine dankzij Metal Detox. Ook sterrenkapper Leco van Zadelhoff heeft deze superieure innovatie bij presentatrice Chantal Janzen gebruikt en is fan.”

Met Serie Expert steun je automatisch onderzoek naar natuurbehoud

Het vernieuwde Serie Expert is ontstaan vanuit duurzaamheidsoogpunt, maar L’Oréal Professionnel doet nog meer om de wereld een beetje mooier te maken. “Voor ieder ingekocht product ging er in de lanceringsmaand een bijdrage naar het onderzoek van Lisa Becking. Zij is tropische mariene bioloog en doet onderzoek naar natuurbehoud. Op die manier dragen we een extra steentje bij aan duurzaamheid.”

 

Kijk voor meer informatie over Serie Expert op www.lorealprofessionnel.nl/serie-expert